Youtube heeft last van onderbrekingen in de dienstverlening

Een woordvoerder van YouTube verklaarde vandaag dat de site te maken heeft met een reeks problemen waar gebruikers over de hele wereld last van hebben. De firma erkende dat er problemen waren met de dienst toen veel klanten foutmeldingen meldden bij pogingen om video’s te bekijken of constateerden dat verschillende site-elementen niet beschikbaar waren – zoals bijvoorbeeld de navigatie in de zijbalk of de menu’s Instellingen.

Youtube heeft last van onderbrekingen in de dienstverlening.

Bovendien meldden sommige gebruikers moeilijkheden bij het aanmelden bij hun YouTube account of bij het wisselen tussen persona’s. Anderen meldden onder andere dat ze geen YouTube video’s naar hun televisies konden casten of de YouTube app op hun spelconsoles konden gebruiken.

Sommige gebruikers kregen een foutmelding met de tekst “No Internet Connection”, hoewel ze geen andere verbindingsproblemen ondervonden toen ze probeerden video’s af te spelen.

YouTube erkende de problemen in een tweet en verklaarde dat het probeert ze op te lossen. Het bedrijf merkte ook op dat de problemen zich niet beperkten tot een bepaalde geografische regio, maar wereldwijd van aard waren en zich “over een verscheidenheid aan apparaten” voordeden.

Bron: In Vision Support