Cryless de specialist in hoge ledikanten

Je bent in verwachting. Wat leuk, al die mooie momenten die komen gaan! Denk niet dat je eerste maanden verstoord zullen worden door rugproblemen. Gewone meubels zorgen ervoor dat je je lichaam op een verkeerde manier gebruikt.

Cryless biedt hier een oplossing voor. De robuuste hoge meubels ondersteunen je lichaam, zijn veilig, en bieden gemak.

Cryless produceert wiegen en boxen op poten. Met onze hoge meubels kun je rugproblemen na de bevalling voorkomen. Elke Cryless box en wieg voldoet aan de strengste eisen en is goedgekeurd door SHR.

Zorg goed voor jezelf en je kind met dit unieke verhoogde wiegje. Kies een wieg op poten die jarenlang meegaat door zijn veelzijdige ontwerp! Je hoeft je lichaam niet langer op de verkeerde manier te belasten, zodat je energie overhoudt om te genieten.

Heb je een hoge box of wieg nodig, bijvoorbeeld omdat je in een rolstoel zit of een andere medische reden hebt? Dan kun je een beroep doen op de WMO subsidie (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Je kunt dan het wiegje of de box door de gemeente vergoed krijgen.

Cryless, de specialist in hoge ledikanten

Cryless de specialist in hoge ledikanten

Hoe kun je rugpijn na de bevalling voorkomen?

Je baby is geboren, en je dacht waarschijnlijk dat de rugpijn na de bevalling wel zou verdwijnen. Bijna de helft van de vrouwen heeft rugpijn tijdens de zwangerschap, die meestal na twee weken verdwijnt. Deze rugpijn komt echter vaak terug na de bevalling. Moeder worden gaat helaas vaak gepaard met rugpijn.

Voordelen extra hoog wiegje baby

Een extra hoog wiegje is uitstekend voor je baby en voor jou als ouder. Een extra hoog wiegje baby zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te bukken om je kleintje in of uit bed te leggen. Ook bij het verschonen van het babybedje kun je dat op stahoogte doen. Hoe prettig is dat voor je rug? Vooral als je net bevallen bent. Een extra hoog ledikant voorkomt rugpijn na de bevalling. Waarom een extra hoog ledikant kopen?

Wat is de juiste maat?

Er wordt vaak gesproken over wiegmaten en peuterbedmaten. Het gaat eigenlijk moeiteloos: de standaardmaat voor een wieg baby is 60×120 cm. Als je beddengoed voor een wieg zoekt, past dat altijd. Alle fabrikanten houden zich aan de standaard maten wieg 60 x 120 cm. Je kunt dus nooit de verkeerde maat wieglaken, molton, hoeslaken, of deken kopen. Wanneer ga je over van een wieg naar een ledikant en peuterbed?

Wanneer ledikant verlagen?

Een wieg voor baby’s is in hoogte verstelbaar. De meest prangende vraag is wanneer je een wieg naar beneden moet verstellen. Bijna alle babybedden hebben een bodem die versteld kan worden, zodat je het neer kunt zetten zodra je baby rechtop kan zitten. Zo kun je er zeker van zijn dat je peuter er niet uit zal vallen.

Hoe maak je een baby ledikant op?

Als je zwanger bent komen er veel dingen op je af. Zoals hoe maak je een wiegje voor je pasgeborene? Vooral als je voor de eerste keer zwanger bent, is er nog veel dat je niet weet. Je voelt je misschien zelfs een beetje onzeker, want hoe ga je dit allemaal doen?

Bron: Cryless